På Pinocchios kjøkken elsker vi å skape nye og spennende smakskombinasjoner med de beste og ferskeste råvarer sesongen har å by på. Menyen vår vil derfor variere hyppig – alt etter hvilke ingredienser kokkene våre har tilgjengelig.

Gordal Oliven

95,-

Husets pickles. 11; 13

Djvel Egg

120,-

Røykt bacon | Vellagret Cheddar | Rømme | Gressløk 2; 9; 14; 15

Røkt sildedipp

165,-

Grillet sitron | Surdeigsbrød 1; 2; 6; 15

Grillet gulrot- og kikerthummus

160,-

Ferskost | Oliven | Ferskegrønnsaker Pappadum 10; 12

Salat mix

135,-

Pærer | Geitost fra Presthol | Valnøtter | Syltede druer Lagret Sherrydressing 2; 4; 13; 14; 15

Ande Confit Rilette

175,-

Appelsin marmelade | Sylteagurk | Syltede sennepsfrø Surdeigsbrød 1: 13; 14; 15

Lokale Oster & Charcuterie

380,-

1; 2; 4; 14; 15

Fritert geitost

175,-

Shakshuka | Zhoug | Ferske urter 2; 9; 15

Parmesan Reggiano fries

120,-

Sort pepper | Sitron | Aioli 2; 9; 14

Lun Burrata

199,-

Fennikel Confit | Pesto 1; 2; 13; 15

Fiskegrateng av torsk

210,-

Potet | Purre | Gulrot | Surdeigsbrød | Urtesmør 1; 2; 6; 15

Krabbe- og riskroketter

190,-

Sitron Aioli | Tomater 2: 7; 9; 14; 15

Langtidsstekt ørret

220,-

Rosenkål | Søtpotet | Chilismør

"Chicago Style" braisert biff ribbe

235,-

Potetpuré | Syltede grønnsaker 2; 11; 15

Blomkål

210,-

Aubergine | Ajvar | Chermoula | Geitost | Persille- og løksalat 1; 2; 13; 15

Piri Piri Kylling

225,-

Ferslost | Grillet sitron | Grønt salad | Tomat | Syltet kål Zhoug | Ferske urter 1; 13; 15

Avokadotoast

225,-

Posjert gårdsegg | Cherrytomater | Ferske urter 1; 9

Pavlova

160,-

Sesongens frukter | Yuzu Curd | Sesam 2; 9; 10

Ostekake med Chevre

160,-

Miso Butterscotch | Smuldret kjeks 2; 9; 10

Gordal Oliven

80,-

Husets pickles. 11; 13

Djevelegg med kimchi

100,-

Rekechips 5; 7; 9; 10; 14

Papadum

50,-

12

Parmesanfries

90,-

Sort pepper, Sitron, Aioli. 2; 9; 14

Røkt ørret

120,-

Agurk, Reddik, Dill, Kapers. 1; 2; 6; 13; 15

Mortadella

120,-

Purre, Sort Trøffel, Gressløk. 1; 2; 15

Marinert Burrata

120,-

Tomat, Chimichurri. 1; 2; 6; 13; 15

Shakshuka med ferske gårdsegg

200,-

Labneh, Urter, Surdeig. 1; 9; 15

Chilaquiles med Salsa Verde

200,-

Posjerte gårdsegg, Limekrem, Ferskost, Syltet løk, Koriander. 2; 9; 13; 15

Quiche

200,-

Sopp, Purreløk, Tre oster, Lokale grønnsaker, Vinaigrette av bakt sjalottløk. 2; 9; 13; 14; 15

Avocadotoast

210,-

Posjert gårdsegg, Cherrytomater, Urter. 1; 9

“Brick” Kylling & Vaffel

220,-

Pancetta, Guajillo lønnesirup, Brent sukker med pepper. 1; 2; 9

Gluten free options available throughout. 1-gluten; 2-lactose; 3-peanuts; 4-nuts; 5-soy; 6-fish; 7-crustaceans; 8-mollusks; 9-eggs; 10-sesame; 11-celery; 12-lupin; 13-sulphites; 14-mustard; 15-allium

I Bergens Gågate. Meny med spennende deleretter og spreke smakskombinasjoner inspirert fra hele verden.

BERGEN
ÅPNINGSTIDER

TIRS - LØR

12:00 - 23:00

SØNDAG og MANDAG

Stengt