På Pinocchios kjøkken elsker vi å skape nye og spennende smakskombinasjoner med de beste og ferskeste råvarer sesongen har å by på. Menyen vår vil derfor variere hyppig – alt etter hvilke ingredienser kokkene våre har tilgjengelig.
Småretter
Gordal Oliven
95,-
Husets pickles. 11; 13
Djvel Egg
120,-
Røykt bacon | Vellagret Cheddar | Rømme | Gressløk 2; 9; 14; 15
Røkt sildedipp
165,-
Grillet sitron | Surdeigsbrød 1; 2; 6; 15
Grillet gulrot- og kikerthummus
160,-
Ferskost | Oliven | Ferskegrønnsaker Pappadum 10; 12
Salat mix
135,-
Pærer | Geitost fra Presthol | Valnøtter | Syltede druer Lagret Sherrydressing 2; 4; 13; 14; 15
Ande Confit Rilette
175,-
Appelsin marmelade | Sylteagurk | Syltede sennepsfrø Surdeigsbrød 1: 13; 14; 15
Lokale Oster & Charcuterie
380,-
1; 2; 4; 14; 15
Fritert geitost
175,-
Shakshuka | Zhoug | Ferske urter 2; 9; 15
Parmesan Reggiano fries
120,-
Sort pepper | Sitron | Aioli 2; 9; 14
Lun Burrata
199,-
Fennikel Confit | Pesto 1; 2; 13; 15
Fiskegrateng av torsk
210,-
Potet | Purre | Gulrot | Surdeigsbrød | Urtesmør 1; 2; 6; 15
Krabbe- og riskroketter
190,-
Sitron Aioli | Tomater 2: 7; 9; 14; 15
Langtidsstekt ørret
220,-
Rosenkål | Søtpotet | Chilismør
"Chicago Style" braisert biff ribbe
235,-
Potetpuré | Syltede grønnsaker 2; 11; 15
Blomkål
210,-
Aubergine | Ajvar | Chermoula | Geitost | Persille- og løksalat 1; 2; 13; 15
Piri Piri Kylling
225,-
Ferslost | Grillet sitron | Grønt salad | Tomat | Syltet kål Zhoug | Ferske urter 1; 13; 15
Avokadotoast
225,-
Posjert gårdsegg | Cherrytomater | Ferske urter 1; 9
Pavlova
160,-
Sesongens frukter | Yuzu Curd | Sesam 2; 9; 10
Ostekake med Chevre
160,-
Miso Butterscotch | Smuldret kjeks 2; 9; 10
Gordal Oliven
80,-
Husets pickles. 11; 13
Djevelegg med kimchi
100,-
Rekechips 5; 7; 9; 10; 14
Papadum
50,-
12
Parmesanfries
90,-
Sort pepper, Sitron, Aioli. 2; 9; 14
Smørbrød
Røkt ørret
120,-
Agurk, Reddik, Dill, Kapers. 1; 2; 6; 13; 15
Mortadella
120,-
Purre, Sort Trøffel, Gressløk. 1; 2; 15
Marinert Burrata
120,-
Tomat, Chimichurri. 1; 2; 6; 13; 15
Shakshuka med ferske gårdsegg
200,-
Labneh, Urter, Surdeig. 1; 9; 15
Chilaquiles med Salsa Verde
200,-
Posjerte gårdsegg, Limekrem, Ferskost, Syltet løk, Koriander. 2; 9; 13; 15
Quiche
200,-
Sopp, Purreløk, Tre oster, Lokale grønnsaker, Vinaigrette av bakt sjalottløk. 2; 9; 13; 14; 15
Avocadotoast
210,-
Posjert gårdsegg, Cherrytomater, Urter. 1; 9
“Brick” Kylling & Vaffel
220,-
Pancetta, Guajillo lønnesirup, Brent sukker med pepper. 1; 2; 9
Gluten free options available throughout. 1-gluten; 2-lactose; 3-peanuts; 4-nuts; 5-soy; 6-fish; 7-crustaceans; 8-mollusks; 9-eggs; 10-sesame; 11-celery; 12-lupin; 13-sulphites; 14-mustard; 15-allium
I Bergens Gågate. Meny med spennende deleretter og spreke smakskombinasjoner inspirert fra hele verden.
BERGEN
ÅPNINGSTIDER
TIRS - LØR
12:00 - 23:00
SØNDAG og MANDAG
Stengt